Over ons

Over ons, wie zijn wij?

Wij zijn een kleine webshop die met veel plezier met alles bezig zijn als t maar met paarden te maken heeft.

Vanaf mijn kleuter tijd waren er altijd al paarden in mijn leven en op mijn 10e had ik mijn eerste verzorgpony, die ik twee jaar later kocht. Mijn eerste pony heeft een veulen gekregen die ik Aimee noemde.

Veel later kreeg ik kinderen en was ik daar veel mee bezig zoals dat gaat en toen mijn jongste en middelste dochter gingen paardrijden ben ik ook weer begonnen.

Toen mijn middelste dochter 12 jaar werd, hebben wij samen een pony gekocht. Ze was er slecht aan toe toen we d r kochten wat met de loop dr tijd allemaal was opgelost op dr spat/artrose na. Helaas hebben wij haar op 8 jarige leeftijd moeten laten gaan.

Maar des te blijer zijn wij dat we nog elke dag mensen spreken met paarden, paardenspullen in handen hebben en dier op deze manier mee bezig mogen zijn.

De meeste artikelen zijn op voorraad en vaak met een hele leuke korting. Andere artikelen kunnen allemaal besteld worden. De levertijd loopt van 5 tot 14 dagen. Dat ligt eraan hoeveel je wilt bestellen.

Dit doen wij bij onze leveranciers : Horka, redhorse en FRA

Ik hoop dat je ons zo een beetje hebt leren kennen. Mocht je nog vragen hebben mail ons dan gerust: info@wedstrijdjasje.nl of bel ons op 06-51128295 (ook whatsapp)